Eleos Behandellocatie Groningen/Assen

Gezinsbehandelaar

Je geeft intensieve behandeling en begeleiding aan gezinnen
In deze betekenisvolle functie van gezinsbehandelaar bij Eleos maak je deel uit van het ambulante team voor intensieve psychiatrische gezinsbehandeling. Je geeft intensieve behandeling en begeleiding aan het gezin, kinderen en op indicatie aan hun omgeving, waarbij sprake is van gediagnosticeerde psychiatrische problematiek binnen het gezin. Je stelt, samen met het gezin, een werkplan op en zet interventies in, gericht op veranderprocessen. Hierbij zie jij de eigen krachten en wensen van het gezin als stuwende kracht voor verandering. Je gaat aan de slag binnen het team ambulante behandeling van onze locaties in Groningen en Drachten. Dit team bestaat uit o.a. (gz-)psychologen, een psychiater, orthopedagogen en een systeemtherapeut.

Jij bent een ervaren behandelaar met een groot hart voor jeugd en gezinnen
We zijn voor deze rol op zoek naar een gedreven gezinsbehandelaar met een groot improvisatievermogen. Uiteraard beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel ingesteld (je bent bijvoorbeeld bereid om in overleg met het gezin jouw agenda aan te passen als dat nodig is).

Verder verwachten wij van jou het volgende:

  • Je hebt een voor de functie relevante afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • Je hebt de opleiding ‘Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling’ afgerond;
  • Je bent in bezit van een SKJ-registratie (pre);
  • Je hebt ruime ervaring als gezinsbehandelaar, bijvoorbeeld vanuit je functie als orthopedagoog of ambulant begeleider thuis.

Als gezinsbehandelaar bij Eleos kun je hierop rekenen
Een afwisselende baan in ons team Groningen/Drachten binnen een mooie doelgroep waarin je veel kan betekenen. Verder krijg je van ons:

  • een arbeidsovereenkomst voor 16-20 uur per week (met zicht op vast dienstverband);
  • je wordt, afhankelijk van je achtergrond, ingeschaald tussen functiegroep 45 en 60 (min. € 2.451,- en max. € 5.335,- op basis van 36 uur);
  • je hebt een voor de functie relevante afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau (bijv. Social Work of Orthopedagogiek);
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris + 8% vakantiegeld + een pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • je kunt training en opleiding volgen en jezelf vakinhoudelijk en als specialist in christelijke ggz ontwikkelen.

Neem voor meer informatie contact op met Christa Schoon
Christa is manager ambulante behandeling regio Noord. Je bereikt haar via christa.schoon@eleos.nl of via 06-48530199.

Solliciteren op deze vacature en je aan Eleos verbinden?
Solliciteren kan via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw cv. In jouw motivatie lezen wij graag waarom jij als christen gezinsbehandelaar bij Eleos wil werken. We kijken uit naar jouw reactie!

Vacature delen op:

Regio:

  • Friesland
  • Groningen

Secties:

Behandeling (basis/specialistisch)

Vacatureniveau:

HBO
WO

Vacaturetype:

Parttime

Sluitingsdatum:

12-10-2024

Locatie:

Groningen / Drachten

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: