Eleos Opleidingen

Opleidingsplaats tot psychotherapeut volwassenenzorg

Je gaat aan de slag bij een specialist in christelijke ggz
Eleos is een landelijk werkende instelling voor christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek. Vanuit ons christelijk geloof werken we met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven. Binnen onze ambulante behandeling behandelen we met behulp van zorgprogramma’s psychische klachten - angststoornissen, stemmingsstoornissen, trauma, psychose, persoonlijkheids- en ontwikkelingsstoornissen. Op onze kliniek De fontein wordt intensieve behandeling aangeboden; klinische opname of deeltijdbehandeling.

Opleidingsplek afdeling volwassenenzorg
Deze 3-jarige PT-opleidingsplek wordt per begin 2025 aangeboden aan gz-psychologen op onze afdeling volwassenenzorg binnen onze behandellocatie in Ede. Onze opleidingsplaatsen worden ingericht volgens onze visie op herstel met een wetenschappelijke basis, competentiegericht, in een lerende omgeving, en in samenwerking met partners.
Je leert psychodiagnostiek uitvoeren, indicatiestelling voor psychotherapie en je leert psychotherapie geven. Je werkt volgens verschillende behandelmodellen (CGt, SFt, MBt, psychodynamisch, systemisch) en in verschillende settings (ambulant, (dag)klinisch, binnen verschillende netwerken). Dit gebeurt hoofdzakelijk volgens het psychotherapie-aanbod in vrijwel alle zorgprogramma’s. Maar ook leer je als psychotherapeut om jouw aandeel te leveren in complexe situaties waar gestandaardiseerde zorg niet werkt. Uiteraard ontvang je werkbegeleiding en werk je samen met een gedreven en dynamisch multidisciplinair team dat werkt aan een steeds beter zorgaanbod.
Van onze medewerkers vragen we motivatie om goede zorg te leveren en jezelf te ontwikkelen. Daarbij heb je oog voor de rol van geloof en zingeving in herstel. Als psychotherapeut in opleiding verwachten we verder dat je actief bijdraagt aan het inhoudelijk zorgbeleid van Eleos en de rol van psychotherapie daarin.

Als psychotherapeut in opleiding kun je hierop rekenen:

  • Tijdens het opleidingstraject (verwachte start per maart 2025) biedt Eleos je een leer-/arbeidsovereenkomst of een studieovereenkomst bij jouw huidige contract aan van 20 uur per week.
  • Het theoretische deel van de opleiding zal in eigen tijd plaatsvinden. De RINO-opleidingskosten, kosten voor leertherapie en supervisie zijn voor rekening van Eleos.
  • Aansluitend aan het opleidingstraject wordt zowel door Eleos als door jou een aanstelling als psychotherapeut bij Eleos beoogd.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform cao-ggz.
  • Het cursorisch onderwijs vindt plaats bij de RINO Groep te Utrecht BIG-opleidingen (rinogroep.nl).

Meer informatie
Verdere informatie over de opleiding vind je via: https://www.rinogroep.nl/Psychotherapeut. Wil je meer weten over deze opleidingsplaats? Neem dan contact op Gera de Wit, senior psychotherapeut. Je bereikt haar via gera.dewit@eleos.nl of via 088-8921744.

Solliciteren en je aan Eleos verbinden?!
Solliciteren op deze opleidingsplaats kan via de ‘solliciteren’ knop op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw cv. En in jouw motivatie lezen we graag waarom jij voor deze opleidingsplaats in aanmerking wil komen. Vertel ons ook wat christen zijn voor jou inhoudt. De selectiegesprekken zullen gepland worden op maandagochtend 14 oktober. Een 2e gesprek hoort tot de mogelijkheden. We kijken uit naar jouw reactie!

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-383

Regio:

  • Gelderland

Secties:

Behandeling (basis/specialistisch)

Vacatureniveau:

WO

Vacaturetype:

Parttime

Sluitingsdatum:

30-09-2024

Locatie:

Ede

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: