Eleos Eleos

HR Adviseur

HR Adviseur

Vandaag heb je een gesprek met een teammanager uit regio Noord. Ze maakt zich zorgen over de werkdruk in haar team. Terwijl je naar haar luistert, realiseer je je dat het hier niet alleen gaat om de verdeling van taken. Dit is een kans om verder te kijken, om te praten over hoe we medewerkers vitaal en duurzaam inzetbaar houden. Je stelt haar vragen die dieper gaan, voorbij de korte termijn. Hoe zorgen we ervoor dat haar team niet alleen nu goed functioneert, maar ook op de lange termijn energiek en betrokken blijft? Samen bedenken jullie een plan met persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Jullie kijken naar de inzetbaarheid qua uren en ruimte voor regelmatige feedback. En terwijl je alles noteert, besef je: dit is waar jouw kracht ligt. Jij kijkt verder, denkt aan de toekomst, aan de groei van mensen en teams.
‘s Middags duik je in het beleid. Je hebt verzuimcijfers en feedback van medewerkers bekeken en ziet dat er ruimte is voor verbetering. Hoe kunnen we preventiever werken? Wat als we medewerkers eerder begeleiden, nog vóórdat ze uitvallen? Je schrijft nieuwe ideeën uit voor workshops over werk-privébalans en bedenkt manieren om coaching in te zetten voor medewerkers die vastlopen. Dit is meer dan papierwerk; dit is waar je echt het verschil maakt voor de lange termijn.

Wanneer je aan het eind van de dag naar buiten loopt, voel je je voldaan. Niet omdat je alles hebt afgevinkt, maar omdat je weet dat je vandaag weer hebt bijgedragen aan een gezonde en duurzame organisatie. Je doet als HR-adviseur meer dan alleen processen begeleiden; je helpt mensen hun weg te vinden, hun balans te bewaren en hun plek te vinden in een organisatie die hen waardeert. En dat is precies waar het voor jou om draait.

Als je ’s avonds aan een borrel zit bij vrienden, vertel je hun hoe blij je bent met deze verantwoordelijke functie mét perspectief en impact.

Over de functie

  • Als HR-adviseur fungeer je als sparringpartner voor de regiodirecteur en managers in regio Noord (Groningen, Assen, Zwolle, Lelystad). Je adviseert hen over HR-gerelateerde vraagstukken en ondersteunt bij strategische en operationele beslissingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor alle facetten van het HR-vak, waaronder personeelsbeleid, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid. Je denkt mee over de ontwikkeling en uitvoering van beleid rondom in-, door- en uitstroom van personeel.
  • Je biedt ondersteuning bij arbeidsrechtelijke vraagstukken en zorgt ervoor dat het beleid op een correcte manier wordt toegepast binnen de regio.
  • Je vertaalt personeelsbeleid naar praktische en toepasbare oplossingen voor managers en medewerkers, waarbij je zorgt voor een succesvolle implementatie.
  • Je werkt nauw samen binnen een hecht en ervaren HRM-team met een open cultuur, korte lijnen en ruimte voor innovatie. Het team bestaat uit een HR-manager, drie HR-adviseurs, een opleidingsadviseur, een recruiter en twee medewerkers voor de personeels- en salarisadministratie.
  • Het HRM-team bij Eleos biedt een dynamische en plezierige werkomgeving, waarin snel geschakeld wordt en ruimte is voor creativiteit en nieuwe ideeën.
  • Naast je eigen team, werk je ook samen met het HR-team van ZuiderStee, een organisatie in Friesland voor begeleid en beschermd wonen en onderdeel van Eleos. Dit zorgt voor een bredere scope in je werkzaamheden en samenwerking.

Waar ga je werken?

Wij zijn Eleos, specialist in christelijke GGZ. We begeleiden en behandelen mensen met psychische uitdagingen. Vanuit onze christelijke visie werken we met deze mensen – én hun netwerk – aan hoop en herstel van het gewone leven. Dat doen we vanuit verschillende locaties in Nederland.
 
Bij Eleos is iedereen welkom. Hier creëren we een veilige plek om over kwetsbare onderwerpen te praten. Wij geloven dat herstel verder gaat dan het terugdringen of genezen van de ziekte; het omvat ook persoonlijk herstel en het ontdekken van nieuw perspectief. In onze gesprekken staan geloof, hoop en liefde centraal. En hoewel we niet altijd alles kunnen oplossen, zoeken we samen binnen de mogelijkheden naar nieuw perspectief in het leven. Familie, vrienden en kerk kunnen actief worden betrokken bij dit proces.

We zijn een relatief kleine, maar ondernemende en dynamische organisatie waar jouw inzet echt het verschil maakt. Daarbij vinden we ontwikkeling belangrijk, van zowel onze cliënten als onze organisatie en werknemers. Want samen gaan we vooruit!

In deze functie kom je te werken bij de Centraal Ondersteunende Dienst (COD) van Eleos. Wij ondersteunen de zorgprocessen door vanuit overzicht en verbinding de processen te ontwerpen, organiseren en faciliteren.

Eleos kent diverse ondersteunende afdelingen, waaronder Applicatiebeheer, ICT, Informatiemanagement, HR, Financiën, Control, Communicatie, Facilitair, Zorgadministratie en Projecten. Alle afdelingen werken nauw met elkaar samen. In totaal hebben we ruim 50 collega’s. Jij komt te werken op de afdeling HR op ons hoofdkantoor in Hoevelaken, welke wordt aangestuurd door Floor van Dedem.

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een diploma in een relevante richting (bijv. HRM of bedrijfskunde).
  • Een aantal jaren relevante werkervaring.
  • Sterke adviesvaardigheden en ervaring in het werken met verschillende stakeholders. Jij weet complexe vraagstukken helder te vertalen naar concrete oplossingen.
  • Projectmanagementvaardigheden, waarmee je HR-projecten van begin tot eind succesvol weet te coördineren en implementeren.
  • Kennis van actuele wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, en het vermogen om deze deskundigheid in de praktijk te brengen.
  • Resultaatgerichtheid. Je werkt met een duidelijke focus op het bereiken van doelen, zowel op strategisch als operationeel niveau.
  • Een proactieve houding en het vermogen om snel te schakelen tussen verschillende HR-thema’s en ad-hoc situaties.
  • Deskundigheid op het gebied van duurzame inzetbaarheid, personeelsontwikkeling en vitaliteit.
  • Je woont centraal in Nederland en bent bereid om regelmatig naar het Noorden te reizen.

Gaat dit over jou? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

We bieden jou een uitdagende functie voor minimaal 24 uur per week in een inspirerende werkomgeving waarin we veel waarde hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling. We werken samen in ambitieuze, hardwerkende en toegewijde teams. En verder kun je rekenen op:

  • Een baan waarin je met een enthousiast team bijdraagt aan een gemeenschap die zorg en aandacht heeft voor elkaar.
  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract) voor 24 tot 36 uur per week en een goed salaris van tussen de € 2.806 en € 4.381 (functiegroep 55 CAO GGZ) op basis van 36 uur.
  • Een telefoon en een laptop.
  • Eindejaarsuitkering, vakantiedagen en kilometervergoeding volgens de CAO GGZ.
  • Je werkt voornamelijk op kantoor in Hoevelaken, maar je hebt ook de mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken. 
  • Een divers team met collega’s die graag samen met jou aan de slag gaan met de uitdagingen binnen Eleos.

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.  

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Ingrid Boekema (HR-recruiter) op telefoonnummer 06-15208859.

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig en ook niet gewenst.

 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-381

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Secties:

Ondersteunende diensten

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Parttime

Sluitingsdatum:

01-11-2024

Startdatum:

16-09-2024

Locatie:

Hoevelaken

Contactpersonen:

Ingrid Boekema

mobiel: 06-15208859

Kantooradres:

Locatie: