Eleos Behandellocatie Dordrecht

Orthopedagoog-generalist / gz-psycholoog kind & jeugd

Jij behandelt kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek
Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist werk je met kinderen en jongeren met diverse problematieken. Jij voert intakes uit, stelt diagnoses en behandelt een breed scala aan klachten, van milde (BGGZ) tot complexe, meervoudige problematiek (SGGZ). Je treedt op als regiebehandelaar en waar nodig voer je psychodiagnostisch onderzoek uit. De focus ligt op problematiek zoals angst- en stemmingsstoornissen, hechtingsproblemen, persoonlijkheidsstoornissen, traumaverwerking en ontwikkelingsstoornissen (o.a. ADHD en ASS).

Binnen Eleos werken we zoveel mogelijk volgens de richtlijnen en maken we gebruik van bewezen behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie, psychotherapie, systeemtherapie, farmacotherapie en EMDR. Je komt terecht in een hecht, multidisciplinair team dat altijd op zoek is naar de beste zorg voor onze cliënten en samenwerkt met verwijzers en netwerkpartners in de regio.

Jij bent als regiebehandelaar een verbindende factor binnen ons team
Je hebt ervaring in het behandelen van kinderen en jongeren binnen de ggz en bent gespecialiseerd in angst- en stemmingsstoornissen, hechtingsproblematiek, persoonlijkheidsstoornissen en trauma. Je bent betrokken bij je cliënten, en weet met humor en een positieve houding een prettige werksfeer te creëren. Ook werk je graag samen binnen een team en denk je mee over het behandelplan en de evaluatie van de behandelingen.

Daarnaast:

  • Ben je BIG-geregistreerd als orthopedagoog-generalist of gz-psycholoog kind & jeugd;
  • Heb je basiskennis van cognitieve gedragstherapie;
  • Is ervaring met complexe EMDR een pre.

Wij bieden jou:
Allereerst een leuke, uitdagende functie met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Jouw werkgeluk en ontwikkeling is belangrijk voor ons. Je krijgt ruimte om mee te denken over het te voeren beleid en draagt bij aan deskundigheidsbevordering van collega’s.

  • Een contract voor 16 tot 32 uur per week met standplaats in Dordrecht (direct naast het station);
  • Een aantrekkelijk salaris tussen € 4.272,- en € 6.504,- (schaal 65 cao-ggz);
  • Een pensioenregeling via pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden (FiscFree) en volop kansen om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen, coaching en studie. 

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Verburg, regiodirecteur, via e-mail: paul.verburg@eleos.nl of telefonisch op 088-8921810.

Solliciteren en je aan Eleos verbinden?
Klik op de 'solliciteren' knop op deze pagina en stuur je cv en motivatie. We zijn benieuwd waarom jij als christen gz-psycholoog/orthopedagoog-generalist bij Eleos wilt werken. Maak een verschil in de levens van kinderen en jongeren – wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature delen op:

Referentienummer:

2022-253

Regio:

  • Zuid-Holland

Secties:

Behandeling (basis/specialistisch)

Vacatureniveau:

WO

Vacaturetype:

Parttime

Sluitingsdatum:

15-11-2024

Locatie:

Dordrecht

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: