Eleos Sorgh

Verzorgende IG Sorgh Detachering

Het is een zonnige ochtend. Met een glimlach stap je het zorgcentrum binnen, klaar voor betekenisvolle momenten. Je helpt cliënten met wassen, aankleden en hun medicatie, waarbij hun verhalen je ochtend nog mooier maken. Bij een van je cliënten merk je een kleine verandering op, je overlegt deze met de verpleegkundige.
Na een gezellige lunch met collega's neem je deel aan een multidisciplinair overleg. Jouw input wordt gewaardeerd, en je voelt je een belangrijke schakel in het zorgteam. In de middag organiseer je een creatieve activiteit: schilderen deze keer, wat de cliënten zichtbaar opvrolijkt.
Aan het einde van de dag bied je een luisterend oor aan een cliënt die emotionele steun nodig heeft. Dit soort momenten maken jouw werk zo bijzonder en waardevol. Bij Sorgh Detachering krijg je de kans om jouw zorgzame aard te combineren met professionele groei en flexibiliteit. Elke dag biedt nieuwe ervaringen en de mogelijkheid om echt iets te betekenen voor anderen.

Over de functie

  • Als verzorgende (IG) bij Sorgh Detachering ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Je werkt binnen diverse zorgomgevingen en brengt jouw expertise en warme persoonlijkheid met je mee. Je maakt gemakkelijk contact, bent zelfstandig en straalt vertrouwen uit. Of je nu werkt met ouderen, mensen met een beperking of binnen de GGZ; jij weet je snel aan te passen en van toegevoegde waarde te zijn voor zowel cliënten als collega’s.
  • Jij biedt dagelijkse zorg en ondersteuning aan je cliënten. Je verleent persoonlijke verzorging, assisteert bij dagelijkse activiteiten en dient medicatie toe volgens voorschriften en zorgplannen.
  • Je observeert de fysieke en mentale gezondheidstoestand van de cliënten en rapporteert deze in de zorgdossiers. Veranderingen of bijzonderheden meld je bovendien aan je collega-verpleegkundige of de behandelend arts.
  • Je werkt samen met multidisciplinaire teams, neemt deel aan overleggen en teamvergaderingen om de best mogelijke zorg te bieden – afgestemd op de behoefte van de cliënt. Je coördineert zorgactiviteiten en stemt deze af met andere zorgverleners en familieleden van de cliënt.
  • Je draagt zorg voor de zelfredzaamheid en het welzijn van je cliënten. Je motiveert en ondersteunt hen bij het uitvoeren van dagelijkse handelingen om zo hun zelfstandigheid te bevorderen.
  • Je biedt emotionele steun en een luisterend oor aan cliënten en hun familieleden.
  • Je organiseert en begeleidt activiteiten die bijdragen aan het welzijn en de sociale interactie van cliënten.

Waar ga je werken?
Bij Sorgh Detachering draait alles om zorg die vertrouwd en persoonlijk aanvoelt. Elke cliënt van de opdrachtgever krijgt een unieke benadering, zodat hij of zij geen verschil ervaart tussen onze zorgverleners en de vaste medewerkers. We zorgen ervoor dat iedereen zich comfortabel en thuis voelt.

Onze medewerkers hebben een christelijke identiteit en geven zorg op basis van geloof, hoop en liefde. Je werkt in een team dat zich vol enthousiasme inzet voor hoogwaardige zorg. Samen maken we graag het verschil en willen we een bron van vertrouwen en steun zijn voor onze cliënten.

Onze zorg is dan ook volledig afgestemd op de wensen en gewoonten van de cliënt. We bieden deskundige en betrouwbare zorg aan iedereen die hulp nodig heeft, ongeacht de levensovertuiging. Zorg die perfect past bij de leefwijze, normen en waarden van de cliënt. Oftewel zorg zoals je die zelf zou willen ontvangen: vertrouwd, persoonlijk en deskundig.

Wat vragen we van jou?

  • Jij wil een verschil maken in het leven van onze cliënten door hen te ondersteunen op een manier die aansluit bij hun unieke behoeften en overtuigingen. Tegelijkertijd streef je ernaar een steunpilaar te zijn voor je collega's, door samen te werken en kennis te delen in een omgeving die gebaseerd is op wederzijds respect en zorg.
  • Je hebt een diploma Verzorgende IG (mbo niveau 3) en een aantal jaren relevante werkervaring als verzorgende.
  • Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan verschillende zorgomgevingen en wisselende werksituaties. Flexibele inzetbaarheid is belangrijk, maar uiteraard kun je jouw voorkeuren opgeven.
  • Je kunt het overzicht bewaren in complexe situaties en snel schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden.
  • Je bent een teamspeler die effectief communiceert en samenwerkt met collega's en andere zorgprofessionals.
  • Je kunt zelfstandig beslissingen nemen en hebt het vertrouwen om zelfstandig te werken.
  • Onze organisatie hecht veel waarde aan christelijke normen en waarden en verwacht dat jij deze respecteert en uitdraagt. Dit betekent dat je ethisch en integer handelt, zowel in je professionele als persoonlijke leven, en dat je bijdraagt aan een werkomgeving die in lijn is met deze waarden.
  • Een rijbewijs en eigen vervoer.

Geldt dit voor jou? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

  • Sorgh Detachering is onderdeel van Eleos, specialist in christelijke GGZ. Je komt in dienst bij Eleos met een flexibel aantal uren, afgestemd op jouw wensen en beschikbaarheid.
  • Een baan waarin je met een enthousiast team bijdraagt aan een gemeenschap die zorg en aandacht heeft voor elkaar.
  • Een salaris tussen de € 2.535,- en € 3.471 o.b.v. 36 uur (functiegroep 40 cao GGZ), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
  • Uitstekende mogelijkheden om ervaring op te doen met verschillende doelgroepen.
  • Eindejaarsuitkering, vakantiedagen en kilometervergoeding volgens de cao GGZ.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Een divers team met collega’s die graag samen met jou aan de slag gaan met de uitdagingen binnen Sorgh Detachering.

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Solliciteren is erg eenvoudig, in drie kleine stappen is het al gebeurd:

  1. Klik op ‘solliciteren’.
  2. Vul de gevraagde gegevens in en upload je cv en motivatiebrief.
  3. Klik op ‘sollicitatie versturen’.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Dick van Hoek via 06-34466415 of Henriette van de Kieft via 06-53257371.

 

 

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-319

Regio:

  • Gelderland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht
  • Zeeland

Secties:

Verpleging
Woonbegeleiding

Vacatureniveau:

MBO

Vacaturetype:

Fulltime
Parttime

Sluitingsdatum:

15-11-2024

Locatie:

meerdere locaties

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: