Eleos Juventum

Sociaal werker ggz Juventum

Wat ga je doen?
Bij Juventum krijg je de kans om 16 jongeren met complexe psychische of psychosociale problemen te begeleiden. Deze jongeren, in de leeftijd van 16 tot 23 jaar, hebben al heel wat meegemaakt, en eerdere intensieve behandelingen hebben niet altijd het gewenste resultaat opgeleverd. Jij helpt hen om meer regie over hun leven te krijgen en zelfstandiger te worden.

Je hebt regelmatig overleg met je collega’s en je onderhoudt contacten met andere hulpverleners en instanties. Je bent de schakel die alles met elkaar verbindt, en je voelt de verantwoordelijkheid om de jongeren de beste kansen op herstel te bieden. Je reflecteert regelmatig op wat je hebt bereikt. Soms zijn het de kleine successen, zoals een glimlach of een eerste stap in de goede richting, die het verschil maken.

Met de Triple C methodiek als basis, sluit je aan bij de fase waarin elke jongere zich bevindt. Jij biedt structuur, begeleidt hen bij hun dagelijkse bezigheden, en helpt hen omgaan met hun psychische klachten. Begeleiding gebeurt zowel individueel als in groepsverband, in een huiselijke omgeving waar ook tijd is voor ontspanning. Samen met je betrokken en enthousiaste collega’s van Juventum zorg je ervoor dat alles soepel verloopt in deze 24-uurs setting, waarbij je werkt in wisselende diensten.

Wat kun je verwachten?

  • Een contract voor 32 uur per week.
  • Een salaris tussen € 2.507,- en € 3.682,- op basis van 36 uur (salarispeil 1-12-2024, functiegroep 40 cao ggz).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.
  • Een goede pensioenregeling via pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door opleiding, coaching en training.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met het begeleiden van jongeren met psychosociale problemen en affiniteit met psychische stoornissen zoals autisme, ADHD of angst.
  • Je beschikt over een diploma op minimaal mbo-4 niveau (bijvoorbeeld SAW) of hbo (Social Work).
  • Je staat stevig in je schoenen, kunt goed omgaan met uitdagende situaties, en haalt voldoening uit het bieden van een thuis aan jongeren.
  • Je bent een teamspeler die niet bang is om de leiding te nemen wanneer dat nodig is.
  • Je werkt gemakkelijk samen met de cliënt en hun netwerk (zoals familie, pastoraat, werk en behandeling).

Klaar om het verschil te maken?
Neem dan contact op met Alberdien Rook, onze kwartiermaker en mogelijk toekomstige collega! Je bereikt haar via alberdien.rook@eleos.nl of bel haar op 088-8921380 voor meer informatie.

Solliciteer en stap in deze baan die elke dag zinvol maakt en ontdek hoe jouw betrokkenheid het verschil kan maken!

Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op de knop ‘Solliciteren’ op deze pagina. We ontvangen graag jouw cv en motivatie. En we horen ook graag waarom jij als christen sociaal werker bij Juventum wilt werken. We kijken uit naar jouw reactie!

Vacature delen op:

Referentienummer:

2021-46

Regio:

  • Gelderland

Secties:

Woonbegeleiding

Vacatureniveau:

MBO

Vacaturetype:

Parttime

Sluitingsdatum:

25-09-2024

Locatie:

Ede

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: