Eleos FACT team regio Midden

Systeemtherapeut FACT Jeugd regio Rivierenland

Wat ga je doen?
Als systeemtherapeut binnen het FACT team ben je medeverantwoordelijk voor de behandeling van gezinnen met complexe problemen. Je doet gezamenlijk met een regiebehandelaar intakes, bent bezig met gezinsdiagnostische onderzoeken en voert systeemtherapeutische behandelingen uit. Je stemt je interventies af binnen het team en werkt intensief samen met je collega’s.

Jij gaat aan de slag binnen FACT Jeugd Rivierenland
Het FACT Jeugd Rivierenland is een gezamenlijk initiatief van drie ggz-instellingen: Karakter, Pro Persona en Eleos. Een uniek samengesteld team voor de best mogelijke intensieve ambulante zorg voor kinderen en jongeren in de regio Rivierenland.  Deze regio bestrijkt de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel (centrale locatie), West Maas en Waal.

FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Wij werken flexibel, systemisch, multidisciplinair en outreachend. Het doel van het FACT-team is het bieden van zorg aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar (met uitloop tot 23 jaar) en hun gezinnen, die bekend zijn met complexe psychiatrische problematiek en problemen hebben op meerdere levensgebieden. Daarnaast komen deze gezinnen onvoldoende in beeld bij de reguliere zorg of is de reguliere zorg onvoldoende gebleken. Door laagdrempelig aan te sluiten en middels op- en afschalen van de zorg proberen we crisissituaties en opname te voorkomen. FACT Jeugd Rivierenland werkt vanuit de jeugdlocatie van Pro Persona in Tiel.

FACT Jeugd Rivierenland is een enthousiast en gemotiveerd multidisciplinair team. Een goede band met collega’s is van belang en je moet op elkaar kunnen bouwen. Daarnaast is er binnen het team genoeg ruimte voor eigen inbreng en expertise. Naast samenwerken met collega’s, werk je ook samen met ketenpartners (school, wijkteam, jeugdbescherming en Veilig Thuis).

Wat vragen we van jou?
Voor deze functie is het belangrijk dat je een sterke affiniteit en ervaring hebt met de doelgroep jeugd en met ambulant, outreachend werken. Je weet van aanpakken en bent in staat om zowel zelfstandig als intensief samen met collega’s te werken. Het werken binnen een FACT team vraagt eveneens om flexibiliteit. Wanneer er crisis is schaal je op en kan de cliënt dagelijks bezocht worden. Het vraagt ook flexibiliteit in attitude; van ‘volgen’, naar ‘stimuleren’ tot ‘doorpakken’. Dit vraagt creativiteit en de durf om het anders aan te pakken dan voorheen. Verder verwachten wij dat:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding systeemtherapeut;
  • Je erkend lid bent van de NVRG;
  • Je 3-5 jaar werkervaring hebt binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, ervaring met FACT werken is een pre;
  • Je innovatief, proactief, gericht op samenwerking en flexibel bent;
  • Je een echte pioniersgeest hebt;
  • Je ervaring hebt met crises en een sterke affiniteit hebt met ambulant, outreachend werken;
  • Je als systeemtherapeut in staat bent om overstijgend te denken en de lijn van de behandeling vast te houden;
  • Je collega’s  ondersteunt in het systemisch kijken naar en werken met de cliënten en hun gezinnen.

Jij kunt in deze functie hierop rekenen
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie met veel ruimte voor inbreng van eigen expertise. Je krijgt een contract aangeboden voor 24-28 uur en je gaat aan de slag vanuit onze locatie in Tiel. Wij bieden voor deze functie goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ inschaling. Ook is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden een inspirerende werkplek binnen een enthousiast en professioneel multidisciplinair team.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Freek van Holten
Manager ambulante behandeling bij Eleos in regio Midden. Te bereiken via e-mailadres freek.vanholten@eleos.nl of via 088-8921101.

Solliciteren
Enthousiast? Solliciteren kan via de knop ‘Solliciteren’ op deze pagina. Wij ontvangen graag jouw CV. En in jouw motivatie lezen we graag waarom jij via Eleos binnen FACT Jeugd Rivierenland wil werken. We horen ook graag wat jouw verbinding is met de christelijke identiteit. We kijken uit naar jouw reactie!

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-317

Regio:

  • Gelderland

Secties:

Behandeling (basis/specialistisch)

Vacatureniveau:

HBO
WO

Vacaturetype:

Parttime

Sluitingsdatum:

15-10-2024

Locatie:

Tiel

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: