Eleos ICT

Systeembeheerder

Je collega belt met een urgent probleem: de server ligt plat. Direct ga je op onderzoek uit. Je vindt gelukkig snel de oorzaak en lost het op, waardoor het team weer verder kan. Naast het oplossen van incidenten, werk je mee aan interessante en uitdagende projecten zoals de migratie naar de cloud en het vernieuwen van het applicatielandschap.

Ook fijn aan deze functie bij Eleos, is dat je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. En dat in een informele omgeving waar persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid centraal staan. Jouw werk ondersteunt direct de missie van Eleos, wat elke werkdag betekenisvol maakt.

Terwijl je nog even nadenkt over deze prachtige stap, die jij maakte nadat je in de zomervakantie tot de conclusie kwam dat je niet meer goed op je plek zat, komt een nieuwe collega met laptop en al jullie kantoor binnen. Je ziet de frustratie op het gezicht. Je biedt aan om samen door de processtappen te gaan voor het aanmelden in de Citrix-omgeving. Na een kleine tien minuten is het opgelost en praten jullie nog even door over de stap die jullie beide recent hebben gemaakt. Het is fijn om ook van deze nieuwe collega de bevestiging te krijgen dat jullie binnen IT van grote betekenis zijn.

Wie zijn wij?
Wij zijn Eleos, specialist in christelijke GGZ. We begeleiden en behandelen mensen met psychische uitdagingen. Vanuit onze christelijke visie werken we met deze mensen – én hun netwerk – aan hoop en herstel van het gewone leven. Dat doen we vanuit verschillende locaties in Nederland.

Bij Eleos is iedereen welkom. Hier creëren we een veilige plek om over kwetsbare onderwerpen te praten. Wij geloven dat herstel verder gaat dan het terugdringen of genezen van de ziekte; het omvat ook persoonlijk herstel en het ontdekken van nieuw perspectief. In onze gesprekken staan geloof, hoop en liefde centraal. En hoewel we niet altijd alles kunnen oplossen, zoeken we samen binnen de mogelijkheden naar nieuw perspectief in het leven. Familie, vrienden en kerk kunnen actief worden betrokken bij dit proces.

We zijn een relatief kleine, maar ondernemende en dynamische organisatie waar jouw inzet echt het verschil maakt. Daarbij vinden we ontwikkeling belangrijk, van zowel onze cliënten als onze organisatie en werknemers. Want samen gaan we vooruit!

In deze functie kom je te werken bij de Centraal Ondersteunende Dienst (COD) van Eleos. Wij ondersteunen de zorgprocessen door vanuit overzicht en verbinding de processen te ontwerpen, organiseren en faciliteren.

Eleos kent diverse afdelingen, waaronder Applicatiebeheer, ICT, Informatiemanagement, HR, Financiën, Control, Communicatie, Facilitair, Zorgadministratie en Projecten. Alle afdelingen werken nauw met elkaar samen. In totaal hebben we ruim 50 collega’s. Jij komt te werken op de afdeling ICT, welke wordt aangestuurd door Michiel van Nieuw-Amerongen.

Wat houdt de functie in?
Als systeembeheerder word je onderdeel van de ICT-afdeling, een cruciaal onderdeel van de Centraal Ondersteunende Diensten, waar jouw expertise en inzet dagelijks bijdragen aan de stabiliteit en groei van onze organisatie.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het installeren en beheren van onze Microsoft Server-omgevingen. Dit betekent dat je niet alleen de technische aspecten van deze omgevingen beheert, maar ook proactief problemen opspoort en oplost. Daarnaast bied je ondersteuning op zowel eerste- als tweedelijns niveau, waarbij je collega’s helpt bij uiteenlopende technische vragen en uitdagingen.
Je bent ook verantwoordelijk voor het beheer van werkplekken en applicaties, wat inhoudt dat je ervoor zorgt dat onze medewerkers altijd kunnen rekenen op betrouwbare en goed functionerende systemen. Wanneer er technische problemen opduiken, ben jij degene die de oorzaak onderzoekt en een oplossing vindt. En om de kwaliteit en continuïteit te waarborgen, houd jij je technische documentatie altijd up-to-date.

Waarom ga je dit doen?
Omdat je je aangesproken voelt door de dynamiek en vooruitgang binnen het ICT-landschap. De uitdaging om mee te werken aan migraties naar de cloud en het vernieuwen van het applicatielandschap, met onder meer Microsoft Teams en SharePoint, spreekt je daarin enorm aan. Het feit dat jij met je expertise een sleutelrol kan spelen in interne projecten en bijdraagt aan de optimalisatie en implementatie van nieuwe technologieën, sluit perfect aan bij je ambitie om systemen niet alleen te beheren, maar ook te verbeteren en toekomstbestendig te maken.

Daarnaast geeft het werken in een gevirtualiseerde Microsoft Server-omgeving met Citrix en VMware je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de stabiliteit en innovatie van de ICT-omgeving bij Eleos. Je ziet het als een mooie kans om je kennis en ervaring in te zetten voor een organisatie die volop in beweging is en waar je directe impact hebt op de kernactiviteiten en groei van Eleos.

Welke werkzaamheden kun je verwachten tijdens een werkdag
Tijdens een werkdag als systeembeheerder bij Eleos ben je verantwoordelijk voor het installeren, beheren en onderhouden van onze Microsoft Server-omgevingen. Je biedt eerste en tweedelijns ondersteuning aan gebruikers en lost problemen op met hardware, software en netwerken. Daarnaast beheer je werkplekken en applicaties, en draag je bij aan interne projecten. Ook houd je technische documentatie bij en werk je samen met collega's om ons ICT-landschap veilig en efficiënt te houden. Je werkdag is dynamisch en vraagt om een proactieve en oplossingsgerichte aanpak.

De functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de automatisering op minimaal MBO-niveau.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als systeembeheerder en/of technische helpdeskmedewerker.
  • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Server-installaties en het technisch beheer van applicaties.
  • Je beheerst de Engelse taal, nodig voor onder andere het lezen van handleidingen en het onderhouden van contacten met leveranciers.
  • Onze organisatie hecht veel waarde aan christelijke normen en waarden en verwacht dat jij deze respecteert en uitdraagt. Dit betekent dat je ethisch en integer handelt, zowel in je professionele als persoonlijke leven, en dat je bijdraagt aan een werkomgeving die in lijn is met deze waarden.

Deze eigenschappen passen bij jou:

  • Je bent in staat om complexe technische problemen te identificeren, te analyseren en effectieve oplossingen te bedenken en te implementeren.
  • Je hebt de nodige technische expertise en diepgaande kennis van Microsoft Server-omgevingen en de bijbehorende installatie- en beheerprocessen. Ook heb je ervaring in het technisch beheren en installeren van applicaties binnen een bedrijfsomgeving.
  • Je hebt de vaardigheid om taken en incidenten efficiënt te organiseren en te prioriteren binnen een dynamische ICT-omgeving. En het vermogen om gestructureerd en planmatig te werken, ook onder druk.
  • Je kunt effectief communiceren met collega’s en gebruikers op verschillende kennisniveaus.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen taken, stelt je flexibel op, en werkt samen in projectteams. Zo draag je individueel én in teamverband bij aan de gezamenlijke doelen.
  • Je kunt snel schakelen en de juiste prioriteiten stellen bij het afhandelen van incidenten en technische problemen. Ervaring met ITIL-richtlijnen is een pre, zodat je efficiënt en gestandaardiseerd processen kunt afhandelen.
  • Je bent assertief en resultaatgericht. Je komt met nieuwe ideeën, maakt je hier hard voor en houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald.

Geldt een deel van bovenstaande eigenschappen voor jou? Dan ben jij de systeembeheerder die wij nodig hebben!

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden:
We bieden jou een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur in een inspirerende werkomgeving waarin we veel waarde hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling. We werken samen in ambitieuze, hardwerkende en toegewijde teams. En verder kun je rekenen op:

  • Een baan waarin je met een enthousiast team bijdraagt aan een gemeenschap die zorg en aandacht heeft voor elkaar.
  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract) voor 32 tot 36 uur per week en een goed salaris van tussen de € 2.571,- en € 4.017,- (functiegroep 45 CAO GGZ (per 1-12-2024) op basis van 36 uur.
  • Een telefoon en een laptop.
  • Eindejaarsuitkering, vakantiedagen en kilometervergoeding volgens de CAO GGZ.
  • Je werkt voornamelijk op kantoor in Hoevelaken, maar krijgt ook de mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken. 
  • Een divers team met collega’s die graag samen met jou aan de slag gaan met de uitdagingen binnen Eleos.

Herken jij jezelf in het profiel? Zo kun je solliciteren naar deze functie:
Ben jij de ideale kandidaat die in het bovenstaande profiel past? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Ingrid Boekema (HR Recruiter) op telefoonnummer 06-15208859.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig en ook niet gewenst.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-379

Regio:

  • Gelderland

Secties:

Ondersteunende diensten

Vacatureniveau:

MBO

Vacaturetype:

Fulltime
Parttime

Sluitingsdatum:

31-10-2024

Locatie:

Hoevelaken

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: