Eleos Behandellocatie Hoevelaken

Klinisch psycholoog volwassenenzorg

Wie zijn wij?
Als team geloven wij in de kracht van verbinding. We staan ervoor om met elkaar de klus te klaren. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons zorgaanbod. Onze overtuiging is dat hulpverleners het meest effectief zijn als zij werken vanuit hun waarden, kennis en in verbondenheid met elkaar. De professionele ontwikkeling en persoonlijke groei van onze mensen heeft voor ons prioriteit en zijn daarmee een vanzelfsprekend onderdeel van ons werk.

Eleos onderscheidt zich als christelijke ggz-instelling door te behandelen vanuit de overtuiging dat geloof en zingeving belangrijk zijn voor het psychisch functioneren. Hierbij wordt er samengewerkt met het Kennisinstituut christelijke ggz (Kicg).

Wat ga je doen?
Als klinisch psycholoog bij Eleos werk je vanuit de therapeutische relatie. Je werkt vanuit het vertrouwen dat er ten alle tijden veerkracht en mogelijkheden liggen bij je cliënten. Je behandelt volwassenen met uiteenlopende problematiek in de specialistische ggz. In het team word zowel basis- als specialistische ggz geboden. Je participeert in onze multidisciplinaire teams en werkt samen met een psychiater, systeemtherapeuten, verpleegkundig specialisten, SPV’ers, psychotherapeuten en (gz-)psychologen. We werken zowel individueel als in groepen, waarbij het huidige groepsaanbod onder meer bestaat uit: CGT, SFT, MBT, VERS en echtparengroep. We werken daarnaast ook met de Git-PD.
Je vindt het leuk om inhoudelijk leiding te geven en om nieuwe projecten en beleid mee te ontwikkelen. We zijn als organisatie continue in ontwikkeling en je mag daarin bijdragen aan inhoudelijke projecten om onze zorg op een hoger niveau te krijgen. Ook zijn er mogelijkheden om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek binnen bijvoorbeeld het KICG en in samenwerking met de VU. Meedenken in inhoudelijke zorgprogramma’s en hoe deze vorm te geven is hier onderdeel van. Als klinisch psycholoog bied je daarnaast (werk)begeleiding aan mensen in opleiding tot gz-psycholoog, psychotherapeut en/of klinisch psycholoog.

Wie ben jij en wat breng je mee?
Jij bent als behandelinhoudelijk specialist een verbindende factor binnen ons team volwassenenzorg. Voor jou staan zowel de therapeutische relatie als de relatie met collega’s voorop. Je houdt van het aangaan van de dialoog en je hebt een goed ontwikkeld zorginhoudelijk inzicht. Je bent bekend met evidence based behandelen en vult dit aan met reflectie en creativiteit. Verder is van belang dat:

  • Je BIG-geregistreerd bent als klinisch psycholoog.
  • Je energie krijgt van het meebouwen aan een team en organisatie dat een up-to-date behandelaanbod heeft en voortdurend ontwikkelt.
  • ‘practice what you preach’ een zin is die je belichaamd: dit hopen we terug te zien in de toepassing van je interventies en in je houding richting cliënten en collega’s.
  • Je actief meehelpt aan een stevige positionering in de regio ten behoeve van toegankelijke christelijke ggz.

Jouw werkgeluk en ontwikkeling is belangrijk voor ons
Je krijgt van ons allereerst een leuke, uitdagende functie met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Daarnaast bieden wij jou:

  • een overeenkomst voor 24-32 uur per week (uren in overleg);
  • je werkt op locatie Hoevelaken;
  • een salaris van minimaal € 4.785,- en maximaal € 7.419,- o.b.v. 36 uur (functiegroep 70 cao ggz);
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% over je bruto jaarsalaris + 8% vakantiegeld;
  • een pensioenregeling via pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree (denk aan voordelige aanschaf van een fiets, fitnessabonnement, laptop etc.);
  • de mogelijkheid jezelf via opleiding, training en coaching te ontwikkelen.

Enthousiast?
Neem voor meer informatie contact op met Bert Hardeman (zorgmanager volwassenenzorg Hoevelaken) via 06-39825556/ bert.hardeman@eleos.nl. Of met Gerlof Bokma (systeemtherapeut) via 088-8920040/ gerlof.bokma@eleos.nl of  Ellen Bouman (systeemtherapeut) via 088-8920040/ ellen.bouman@eleos.nl.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-359

Regio:

  • Gelderland

Secties:

Behandeling (basis/specialistisch)

Vacatureniveau:

WO

Vacaturetype:

Parttime

Sluitingsdatum:

15-10-2024

Locatie:

Hoevelaken

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: