Eleos HRM

Specialist Personeels- en Salarisadministratie

Schakel jij moeiteloos tussen cijfers en empathie, en zorg jij dat iedereen krijgt waar hij recht op heeft. Bied jij graag de nodige administratieve begeleiding bij ziekte of zwangerschapsverlof? Ligt jouw kracht in het verbinden van mensen en vestigingen, waardoor iedereen zich onderdeel voelt van het geheel? Help jij graag je collega’s op het gebied van personele vraagstukken, kun je goed prioriteiten stellen en ben je gericht op de mensen om je heen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie. 

Elke dag start je met een sterke kop koffie en een glimlach. Op de dagen dat je op kantoor bent is het fijn om je collega’s van het HR-team te zien en te spreken. Je start je laptop op en leest mails van collega’s van verschillende vestigingen: van nieuwe contracten tot vragen over zwangerschapsverlof. Als specialist personeels- en salarisadministratie ben je samen met je drie andere collega’s de spin in het web. Het bijhouden van de personeelsdossiers is wat je energie geeft, jou ontgaat geen detail. Alles is dan ook strak op orde. Dat was een half jaar geleden wel anders, toen je startte bij Eleos. Er waren wat achterstanden die weggewerkt moesten worden, vragen die in de mailbox onbeantwoord waren gebleven en het was soms zoeken naar de juiste afspraken. Samen met je collega’s hebben jullie de schouders eronder gezet, structuur aangebracht, werkafspraken gemaakt, en zie waar jullie nu staan! Stiekem geeft deze dynamiek je ook de energie en de uitdagingen waar je zo naar op zoek was!

Over de functie

  • Onze HR-afdeling binnen Eleos is in ontwikkeling. Deze dynamiek zorgt ervoor dat we versterking zoeken binnen onze afdeling voor de personeels- en salarisadministratie. Als nieuwe collega breng jij de nodige kennis en deskundigheid mee, waardoor we als team verder kunnen professionaliseren. Je bent allround inzetbaar en houdt van uitdagingen. Jij en je team zijn samen verantwoordelijk voor een correcte en tijdige personeels- en salarisadministratie.
  • Je verwerkt personeelsmutaties en maandelijkse salarisuitbetalingen in Visma, beheert de ziekte- en verlofadministratie, voert controles uit en beheert de instroom, doorstroom en uitstroom van personeelsleden.
  • Je beantwoordt HR-gerelateerde vragen van collega's en leidinggevenden, signaleert personele vraagstukken voor de HR-adviseurs, en ondersteunt bij pre-employment screening en werving- en selectieprocedures.
  • Je combineert en analyseert gegevens uit diverse bronnen om periodieke overzichten te maken voor interne en externe instanties, en je voert rechtspositionele en arbeidsvoorwaardelijke regelingen uit.

Waar ga je werken?
Wij zijn Eleos, specialist in christelijke GGZ. We begeleiden en behandelen mensen met psychische uitdagingen. Vanuit onze christelijke visie werken we met deze mensen – én hun netwerk – aan hoop en herstel van het gewone leven. Dat doen we vanuit verschillende locaties in Nederland.

Bij Eleos is iedereen welkom. Hier creëren we een veilige plek om over kwetsbare onderwerpen te praten. Wij geloven dat herstel verder gaat dan het terugdringen of genezen van de ziekte; het omvat ook persoonlijk herstel en het ontdekken van nieuw perspectief. In onze gesprekken staan geloof, hoop en liefde centraal. En hoewel we niet altijd alles kunnen oplossen, zoeken we samen binnen de mogelijkheden naar nieuw perspectief in het leven. Familie, vrienden en kerk kunnen actief worden betrokken bij dit proces.

We zijn een relatief kleine, maar ondernemende en dynamische organisatie waar jouw inzet echt het verschil maakt. Daarbij vinden we ontwikkeling belangrijk, van zowel onze cliënten als onze organisatie en werknemers. Want samen gaan we vooruit!

In deze functie word je onderdeel van de Centraal Ondersteunende Dienst (COD) van Eleos in Hoevelaken. Wij ondersteunen de zorgprocessen door vanuit overzicht en verbinding de processen te ontwerpen, organiseren en faciliteren. Dat doen we met diverse afdelingen, waaronder Applicatiebeheer, ICT, Informatiemanagement, HR, Financiën, Control, Communicatie, Facilitair, Zorgadministratie en Projecten. Alle afdelingen werken nauw met elkaar samen. In totaal hebben we ruim 50 collega’s. Jij komt te werken op de afdeling HR, welke wordt aangestuurd door Floor van Dedem.

Wat vragen we van jou?

  • Met jouw visie en adviezen anticipeer je op de toekomstige ontwikkelingen binnen HR en salarisadministratie. Samen met het team ontwikkel je strategische HR-oplossingen die bijdragen aan de langetermijndoelen van Eleos. Hierdoor wordt een toekomstbestendige personeels- en salarisadministratie gewaarborgd.
  • Door je stevige persoonlijkheid, empathisch vermogen en verbindende karakter communiceer je effectief met stakeholders, zoals het management, het HR-team en externe partijen. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van belangrijke wijzigingen en vereisten, en je bouwt sterke werkrelaties op.
  • Je brengt waardevolle kennis en expertise mee vanuit je ervaring in een vergelijkbare functie, ondersteund door je HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding in P&O, salarisadministratie of een vergelijkbaar vakgebied.
  • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met Youforce en Beaufort en/of de bereidheid om je deze kennis zo spoedig mogelijk eigen te maken.
  • Je bent een resultaatgerichte specialist die streeft naar efficiënte en nauwkeurige verwerking van gegevens en zorgt voor tijdige betalingen en rapportages. Als proactieve professional anticipeer je op veranderingen, initieer je procesverbeteringen en zorg je voor compliance met nieuwe wet- en regelgeving.
  • Onze organisatie hecht veel waarde aan christelijke normen en waarden en verwacht dat jij deze respecteert en uitdraagt. Dit betekent dat je ethisch en integer handelt, zowel in je professionele als persoonlijke leven, en dat je bijdraagt aan een werkomgeving die in lijn is met deze waarden.

Ja? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?
We bieden jou een uitdagende functie voor 24 tot 32 uur per week in een inspirerende werkomgeving waarin we veel waarde hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling. We werken samen in ambitieuze, hardwerkende en toegewijde teams. En verder kun je rekenen op:

  • Een baan waarin je met een enthousiast team bijdraagt aan een gemeenschap die zorg en aandacht heeft voor elkaar.
  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract) voor 24 tot 32 uur per week en een goed salaris van tussen de € 2.810 en € 3.787 (functiegroep 45, CAO GGZ) op basis van 36 uur.
  • Een telefoon en een laptop.
  • Eindejaarsuitkering, vakantiedagen en kilometervergoeding volgens de CAO GGZ.
  • Je werkt voornamelijk op kantoor in Hoevelaken, maar krijgt ook de mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken. 
  • Een divers team met collega’s die graag samen met jou aan de slag gaan met de uitdagingen binnen Eleos.

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd!

  1. Klik op ‘solliciteren’.
  2. Vul je gegevens in en upload je cv.
  3. Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Ingrid Boekema (HR Recruiter) op telefoonnummer 06-15208859.

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-368

Regio:

  • Gelderland

Secties:

Ondersteunende diensten

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Parttime

Sluitingsdatum:

30-09-2024

Locatie:

Hoevelaken

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: