Eleos Centraal ondersteunende diensten

Senior IT Specialist

Senior IT Specialist

“Goedemorgen!” hoor je op het moment dat je de trap oploopt naar de ingang van jullie kantoorpand. Het is je collega van Facilitair die je gisteren hebt geholpen met het oplossen van een storing in zijn computersysteem. “Nogmaals ontzettend bedankt voor je hulp gisteren” zegt hij. “Het leverde me veel stress op, maar zo fijn dat jij zo rustig bleef en het probleem wist op te lossen! Het heeft me veel tijd bespaard. Fijne werkdag vandaag!”

Met een tevreden gevoel stap je jullie kantoor binnen waar je collega al met een kop koffie aan het bureau zit. Vandaag hopen jullie met z’n tweeën een mooie volgende stap te zetten in de migratie van data naar de cloud. Inmiddels werk je alweer een jaar bij Eleos, en je kunt niet anders zeggen dan dat dit de juiste keuze is geweest. Je beseft je op dergelijke ochtenden dat het werken bij Eleos je weer ‘aan’ heeft gezet. Naast alle tweede- en derdelijns incidenten die je wist op te lossen, heb je ook al behoorlijke stappen gezet in de verdere professionalisering van de afdeling ICT. Je bent er immers niet alleen om problemen op te lossen en systemen optimaal te laten functioneren, maar juist ook om problemen vóór te zijn en te kijken naar structurele oplossingen. Hiermee zorg je voor een toekomstbestendige ICT-omgeving. Het is fijn dat de lijnen zo kort zijn, dat men het belang ziet van jullie afdeling, maar ook dat jullie zelf zichtbaar zijn. Jij houdt ervan!

Over de functie

  • Als Senior IT Specialist bij Eleos krijg je de kans om je expertise volledig in te zetten. Je speelt een cruciale rol bij het installeren, beheren, onderhouden en continu verbeteren van onze geavanceerde computersystemen. Ons ICT-landschap is continu in beweging, met spannende migraties naar de cloud en vernieuwingen van het applicatielandschap.
  • Regelmatig systeemonderhoud behoort tot je taken, net als het schrijven en bijhouden van technische documentatie en handleidingen. Je werkt proactief aan de verbetering van onze IT-infrastructuur en het applicatielandschap, begeleidt de integratie van moderne tools zoals Microsoft Teams en SharePoint, en implementeert beveiligingsmaatregelen om de integriteit en veiligheid van onze gegevens te waarborgen.
  • Je neemt actief deel aan interne ICT-projecten en draagt bij aan de vernieuwing van het applicatielandschap. Bij gemelde problemen onderzoek je de oorzaak en los je deze snel en efficiënt op, waarbij je de juiste prioriteiten stelt.
  • Je gaat aan de slag op de afdeling ICT, onderdeel van de Centraal Ondersteunde Diensten, op ons hoofdkantoor in Hoevelaken. Samen met een enthousiast team zorg je ervoor dat de IT-infrastructuur en het applicatielandschap aan de gestelde eisen voldoen, gemelde problemen snel en efficiënt worden opgelost en technische documentatie up-to-date en toegankelijk is.
  • Je hebt kennis van moderne tools, zoals Microsoft Teams en SharePoint, en de integratie van gevirtualiseerde Microsoft Server-omgevingen met Citrix en VMware – of je bent bereid deze kennis eigen te maken.

Waar ga je werken?
Wij zijn Eleos, specialist in christelijke GGZ. We begeleiden en behandelen mensen met psychische uitdagingen. Vanuit onze christelijke visie werken we met deze mensen – én hun netwerk – aan hoop en herstel van het gewone leven. Dat doen we vanuit verschillende locaties in Nederland.

Bij Eleos is iedereen welkom. Hier creëren we een veilige plek om over kwetsbare onderwerpen te praten. Wij geloven dat herstel verder gaat dan het terugdringen of genezen van de ziekte; het omvat ook persoonlijk herstel en het ontdekken van nieuw perspectief. In onze gesprekken staan geloof, hoop en liefde centraal. En hoewel we niet altijd alles kunnen oplossen, zoeken we samen binnen de mogelijkheden naar nieuw perspectief in het leven. Familie, vrienden en kerk kunnen actief worden betrokken bij dit proces.

We zijn een relatief kleine, maar ondernemende en dynamische organisatie waar jouw inzet echt het verschil maakt. Daarbij vinden we ontwikkeling belangrijk, van zowel onze cliënten als onze organisatie en werknemers. Want samen gaan we vooruit!

In deze functie kom je te werken bij de Centraal Ondersteunende Dienst (COD) van Eleos. Wij ondersteunen de zorgprocessen door vanuit overzicht en verbinding de processen te ontwerpen, organiseren en faciliteren.

Eleos kent diverse afdelingen, waaronder Applicatiebeheer, ICT, Informatiemanagement, HR, Financiën, Control, Communicatie, Facilitair, Zorgadministratie en Projecten. Alle afdelingen werken nauw met elkaar samen. In totaal hebben we ruim 50 collega’s. Jij komt te werken op de afdeling ICT, welke wordt aangestuurd door Michiel van Nieuw-Amerongen.

Beschik jij over de volgende competenties?

  • Probleemoplossend vermogen. Bij een onverwachte serveruitval kun je snel de oorzaak achterhalen door middel van logbestanden en systeemdiagnostiek. Vervolgens implementeer je een oplossing die de continuïteit waarborgt en toekomstige uitvallen voorkomt.
  • Effectief communiceren op verschillende kennisniveaus. Je kunt complexe technische problemen uitleggen aan niet-technische gebruikers, zodat zij begrijpen wat er mis is en hoe het wordt opgelost. Daarin weet je de rust te bewaren, ook wanneer je het voor de zevende keer moet uitleggen. Daarnaast ben je een stevige sparringpartner voor de coördinator van de afdeling en je collega-systeembeheerders.
  • Samenwerkingsgericht. Je werkt graag samen met je collega’s binnen de afdeling maar zoekt ook actief de verbinding met andere afdelingen. Tevens lever je een bijdrage aan de positieve werksfeer.
  • Proactief en initiatief (durven) nemen. Je identificeert mogelijke verbeterpunten in de IT-infrastructuur en stelt proactief oplossingen voor, zoals het upgraden van verouderde systemen of het implementeren van nieuwe beveiligingsmaatregelen.
  • Gestructureerd werken en prioriteiten stellen. Je beheert meerdere taken en projecten tegelijk, zoals het onderhouden van servers, het ondersteunen van eindgebruikers en het bijwerken van technische documentatie. Je maakt hierbij gebruik van tools als ITIL en projectmanagementsoftware om ervoor te zorgen dat alle taken efficiënt en binnen de gestelde deadlines worden afgerond.
  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met een opleiding richting ICT en meerdere jaren relevante werkervaring.
  • Onze organisatie hecht veel waarde aan christelijke normen en waarden en verwacht dat jij deze respecteert en uitdraagt. Dit betekent dat je ethisch en integer handelt, zowel in je professionele als persoonlijke leven, en dat je bijdraagt aan een werkomgeving die in lijn is met deze waarden.

Ja? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?
We bieden jou een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur in een inspirerende werkomgeving waarin we veel waarde hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling. We werken samen in ambitieuze, hardwerkende en toegewijde teams. En verder kun je rekenen op:

  • Een baan waarin je met een enthousiast team bijdraagt aan een gemeenschap die zorg en aandacht heeft voor elkaar.
  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract) voor 32 tot 36 uur per week en een goed salaris van tussen de € 2.737,- en max. € 4.263,- (functiegroep 50, CAO GGZ) op basis van 36 uur.
  • Een telefoon en een laptop.
  • Eindejaarsuitkering, vakantiedagen en kilometervergoeding volgens de CAO GGZ.
  • Je werkt voornamelijk op kantoor in Hoevelaken, maar krijgt ook de mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken. 
  • Een divers team met collega’s die graag samen met jou aan de slag gaan met de uitdagingen binnen Eleos.

Collega Michiel vertelt;

Hoi, mijn naam is Michiel.

Werken op een kleine afdeling met een belangrijke en uitdagende rol bij het ondersteunen van collega’s, dat vind ik leuk! Niet elke dag is hetzelfde en als team werken we aan het verbeteren van het ICT landschap. Het dagelijks beheer is divers en ondertussen werken we aan de plannen voor de toekomst. Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd!

  1. Klik op ‘solliciteren’.
  2. Vul je gegevens in en upload je cv.
  3. Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Ingrid Boekema (Recruitment Consultant bij Effectus-HR) op telefoonnummer 06-15208859.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-347

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Secties:

Ondersteunende diensten

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Fulltime

Sluitingsdatum:

01-10-2024

Startdatum:

01-07-2024

Locatie:

Hoevelaken

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: