Eleos Informatie- en Applicatiebeheer

BI Specialist

Toen je een half jaar geleden bij Eleos startte als BI Specialist, wist je dat je op je plek zou zijn binnen deze dynamische werkomgeving. Je kon direct invloed uitoefenen op de toekomst van de informatievoorziening binnen Eleos, en iedere dag sta je weer voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te innoveren. Zo mocht je vrij snel deelgenoot worden van het project om de datawarehouse te migreren naar de cloud. Hierin kon je je technische expertise combineren met je leiderschapskwaliteiten. Jij en je collega selecteerden de juiste cloudoplossingen en ontwikkelden het migratieplan. Jullie kregen de vrijheid om innovatieve oplossingen te ontwerpen en te implementeren, en uiteraard namen jullie de organisatie daarin mee. De successen die worden behaald, vieren jullie. Mooi is ook dat zowel het team als de individuen daarin zich blijven ontwikkelen. Ja! Dit was de stap die jij nodig had en je bent Eleos dankbaar voor deze kans!

We zullen ons eerst even voorstellen:
Wij zijn Eleos, specialist in christelijke GGZ. We begeleiden en behandelen mensen met psychische uitdagingen. Vanuit onze christelijke visie werken we met deze mensen – én hun netwerk – aan hoop en herstel van het gewone leven. Dat doen we vanuit verschillende locaties in Nederland.
 
Bij Eleos is iedereen welkom. Hier creëren we een veilige plek om over kwetsbare onderwerpen te praten. Wij geloven dat herstel verder gaat dan het terugdringen of genezen van de ziekte; het omvat ook persoonlijk herstel en het ontdekken van nieuw perspectief. In onze gesprekken staan geloof, hoop en liefde centraal. En hoewel we niet altijd alles kunnen oplossen, zoeken we samen binnen de mogelijkheden naar een nieuw perspectief in het leven. Familie, vrienden en kerk kunnen actief worden betrokken bij dit proces.

We zijn een relatief kleine, maar ondernemende en dynamische organisatie waar jouw inzet echt het verschil maakt. Daarbij vinden we ontwikkeling belangrijk, van zowel onze cliënten als onze organisatie en werknemers. Want samen gaan we vooruit!

Wie zoeken wij?
De afdeling informatiebeheer heeft als doel om de organisatie te voorzien van de benodigde gegevens om de organisatie te sturen en te beheersen. Dit wordt gedaan door relevante data op het juiste moment aan de juiste persoon op een gebruiksvriendelijke manier te verstrekken. Als toonaangevend zorgaanbieder in de GGZ staan wij aan de vooravond van belangrijke ontwikkelingen. Om deze redenen zoeken wij een BI Specialist die met ons de toekomst van de informatievoorziening wil vormgeven. Wij zijn op zoek naar een professional die niet alleen kennis en technieken meebrengt, maar ook een visie op het organiseren van informatie in een steeds complexer wordende zorgomgeving.

Als BI Specialist:

  • Help jij de organisatie datagestuurde beslissingen te nemen door gegevens te verzamelen, te analyseren en inzichten te leveren.
  • Heb jij een groot adaptief vermogen, waarbij je snel weet te reageren op veranderingen, het overzicht weet te behouden en effectief kunt organiseren. Dit is essentieel voor efficiënt projectmanagement en strategische besluitvorming in onze dynamische omgeving.
  • Ben je analytisch zeer sterk. Je weet complexe data effectief te interpreteren, trends en patronen te identificeren, en diepgaande analyses uit te voeren die goed onderbouwde, datagedreven beslissingen mogelijk maken.

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een BI Specialist die qua karakter, motivatie en visie bij ons past. Daarnaast heeft onze ideale kandidaat:

  • Hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een opleiding informatiemanagement en/of bedrijfskunde.
  • Zo’n 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Sterke affiniteit met de christelijke normen en waarden, waaraan wij groot belang hechten.
  • Goede communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent om complexe informatie helder en begrijpelijk over te brengen, zowel verbaal als schriftelijk. Hierbij is het belangrijk om goed te kunnen luisteren naar de behoeften en vragen van verschillende stakeholders, en hier vervolgens adequaat op te reageren.
  • Een pioniersmentaliteit waarmee je in staat bent om zelf vorm en invulling te geven aan deze functie. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en beschikt over de nodige vastberadenheid.
  • Een resultaatgerichte instelling; jij vertaalt strategische doelstellingen naar concrete acties, monitort de voortgang en rapporteert over de behaalde resultaten.
  • Het vermogen om moeiteloos de juiste prioriteiten te stellen en mee te bewegen in een dynamische omgeving.
  • De nodige technische kennis van Microsoft BI stack, SQL, PowerBi en Kimball stermodel.

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe BI Specialist kunnen zijn.

Met wie en voor wie werk je?
De Centraal Ondersteunende Dienst (COD) van Eleos ondersteunt de zorgprocessen door vanuit overzicht en verbinding de processen te ontwerpen, organiseren en faciliteren.

Eleos kent diverse afdelingen, waaronder Applicatiebeheer, ICT, Informatiemanagement, HR, Financiën, Control, Communicatie, Facilitair, Zorgadministratie en Projecten. Alle afdelingen werken nauw met elkaar samen. In totaal hebben we ruim 50 collega’s. Jij komt te werken op de afdeling Informatiemanagement. Deze telt 2 medewerkers informatiemanagement en wordt aangestuurd door de coördinator van de afdeling, Maris de Looff.

Ben jij al enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig naar wat we jou allemaal te bieden hebben? Lees hieronder dan snel nog even verder over deze unieke functie.

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?

  • Ontwikkelen en onderhouden van databases, datawarehouses en andere dataopslagsystemen.
  • Vormgeven, ontwikkelen en onderhouden van PowerBi rapportages
  • Verzamelen van gegevens uit bronnen van binnen en buiten de organisatie.
  • Zorgdragen voor de kwaliteit en nauwkeurigheid van de verzamelde gegevens.
  • Gebruiken van statistische methoden en analysetools om gegevens te analyseren.
  • Geven van aanbevelingen op basis van data-analyses aan management, zorgteams en ondersteunende diensten.
  • Helpen bij het formuleren van strategische plannen gebaseerd op datagestuurde inzichten.
  • Ondersteunen van operationele en strategische besluitvorming.
  • Leiden van of deelnemen aan projecten voor de ontwikkeling en implementatie van BI-oplossingen.
  • Trainen van eindgebruikers in het gebruik van BI-tools en dashboards. En jezelf blijven ontwikkelen op het gebied van nieuwe BI-technologieën, methoden en best practices.

Dit krijg je van ons

  • Een baan waarin je met een enthousiast team bijdraagt aan een gemeenschap die zorg en aandacht heeft voor elkaar.
  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract) voor 32 tot 36 uur per week en een goed salaris tussen de € 3.541 en  € 5.335 (functiegroep 60, CAO GGZ) op basis van 36 uur. Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Een telefoon en een laptop.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantiedagen en kilometervergoeding volgens de CAO GGZ.
  • Je werkt voornamelijk op kantoor in Hoevelaken, maar krijgt ook de mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken. 
  • Een divers team met collega’s die graag samen met jou aan de slag gaan met de uitdagingen binnen Eleos.

Solliciteren en je aan Eleos verbinden?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij onze ondernemende en dynamische organisatie waar jouw inzet echt het verschil maakt? Maak dan gebruik van de knop Solliciteren’ op deze pagina. Wil je meer weten over de functie en/of de procedure dan kun je contact opnemen met Ingrid Boekema, HR Recruiter bij Eleos, op telefoonnummer 06-15208859.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-339

Regio:

  • Gelderland

Secties:

Ondersteunende diensten

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Fulltime
Parttime

Sluitingsdatum:

01-10-2024

Startdatum:

02-07-2024

Locatie:

Hoevelaken

Contactpersonen:

Kantooradres:

Locatie: