Eleos Begeleid wonen regio Midden

Orthopedagoog / verpleegkundig specialist

Wat ga je doen?                 
Wij zoeken collega’s die aan de slag willen gaan als (junior) orthopedagoog, orthopedagoog-generalist of verpleegkundig specialist op onze 5 beschermde woonvormen van Eleos in regio Midden op onze locaties in Ermelo, Ede, Kesteren en Schalkhaar. De functie bestaat uit het inhoudelijk begeleiden van teams waarbij ook het behandelen van cliënten mogelijk is en het doen van (test)diagnostiek. We zien drie gebieden: adviseren en ondersteunen, kennisontwikkeling en het uit- en voortzetten van de begeleidingslijn. We werken als vitaal en zelforganiserend team waarbij je samenwerkt met de begeleiders van de locatie en behandelaren. Je gaat aan de slag met gemengde doelgroepen bestaande uit bewoners met een vg- en ggz-indicatie.

Wat bieden we jou?
Allereerst een leuke, uitdagende functie met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Jouw werkgeluk en ontwikkeling is belangrijk voor ons. Je wordt opgenomen in het team van gedragsdeskundigen van de woonvormen en hebt collegiaal overleg met je collega’s van de behandelteams. Naast inhoudelijke uitdaging, afwisselend werk en leuke collega’s, biedt Eleos uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao-ggz:

  • een arbeidsovereenkomst voor 24-36 uur per week;
  • als orthopedagoog of verpleegkundig specialist een salaris van minimaal € 3.541,- en maximaal € 5.335,- o.b.v. 36 uur (functiegroep 60 cao ggz);
  • als orthopedagoog-generalist een salaris van minimaal € 4.108,- en maximaal € 6.264,- o.b.v. 36 uur (functiegroep 65 cao-ggz);
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% over je bruto jaarsalaris + 8% vakantiegeld;
  • een pensioen via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid jezelf via opleiding, training en coaching te ontwikkelen.

Wie ben je?
We kijken naar een mix van (junior) orthopedagoog of orthopedagoog generalist en of verpleegkundig specialist. Bij voorkeur heb je enige ervaring binnen de ggz en vg en het inhoudelijk ondersteunen / coachen van teams. Je hebt een universitaire opleiding orthopedagogiek of bent verpleegkundig specialist. Je bent iemand die makkelijk beweegt in een dynamische omgeving en signalen herkent en bespreekt. Je bent in staat om overstijgend te denken en handelen en past je communicatie aan op je doelgroep. Je kan hierin makkelijk schakelen tussen de verschillende niveaus. Je bent bekend met de herstelondersteunende benadering en Triple C of bent bereid dit te ontwikkelen.

Neem voor meer informatie contact op met Willem van Amerongen of Dick van Hoek
Zij vertellen je graag meer! Willem bereik je via 06 20 65 06 37. Dick is bereikbaar via 06 34 46 64 15.

Solliciteren en je aan Eleos verbinden?
Wij ontvangen graag jouw cv. In jouw motivatie lezen wij graag waarom jij als christen gedragsdeskundige bij Eleos wil werken. We kijken uit naar jouw reactie!

Vacature delen op:

Referentienummer:

2022-198

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Secties:

Behandeling (basis/specialistisch)

Vacatureniveau:

HBO
WO

Vacaturetype:

Fulltime
Parttime

Sluitingsdatum:

31-05-2024

Locatie:

regio Midden

Kantooradres:

Locatie: