Eleos Opleidingen en overige

Lid centrale cliëntenraad

Cliëntenraad
De centrale cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van Eleos. De cliëntenraad praat, namens de cliënten, mee over beleidszaken, geeft advies en is betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Dit is belangrijk omdat de cliëntenraad de enige partij is die kan praten vanuit de ervaring van cliënten. De cliëntenraad vergadert elke maand en overlegt dan ook met de raad van bestuur van Eleos. Twee keer per jaar is er een overleg met de raad van toezicht.

Wie ben je en wat ga je doen?
We zoeken cliënten, ex-cliënten, naasten of anderen die affiniteit met de ggz hebben die kunnen meedenken over de belangen van alle cliënten van Eleos. Verder ben je 8 uur per maand beschikbaar, kun je op de eerste donderdag van de maand in Hoevelaken vergaderen en ga je goed om met vertrouwelijke informatie. Ook werk je mee in werkgroepen van Eleos die zich met een bepaald onderwerp bezighouden.

Over Eleos
Eleos is specialist in christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek. Vanuit ons christelijk geloof werken we met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven.

Wat bieden we jou?
Als lid van de centrale cliëntenraad krijg je de mogelijkheid om mee te denken en praten over het beleid van Eleos. Het betreft een afwisselende functie binnen een enthousiast team. Je krijgt een reiskostenvergoeding en een vergoeding per bezochte vergadering. Verder bieden we je een jaarlijkse informele bijeenkomst en krijg je de mogelijkheid om je te scholen voor dit werk. 

Interesse?
Wil je meer weten of solliciteren? Stuur dan een mail naar clientenraad@eleos.nl.

Vacature delen via:

Regio:

  • Gelderland

Sluitingsdatum:

31-12-2022

Contactpersonen:

Kantooradres: